Från och med 16 April kommer Kabelbutikens leveranser skickas veckovis, lägg på 5 vardagar på leveranstiden i kassan.

Företaget

Kabelbutiken är ett företag som inriktar sig på kablar och tillbehör inom ljud, bild och data till hem och företag i Sverige och Finland.

Målet är att det ska det vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig att handla av oss. Detta tack vare personlig och snabb support, ett brett lager samt beskrivande och tydlig produktinformation med tydliga bilder. Är det trots detta något du är osäker på så tveka inte att Kontakta oss!

Välkommen till
Kabelbutiken!
//Johan Strand

Vår affärside

Vår affärside är att inom Sverige och Finland leverera kablar och tillbehör till hemelektronik med fokus på högsta möjliga service, bra kvalitetsprodukter till rätt pris och riktigt snabba leveranser. Som regel har du din beställning redan dagen efter, läs mer om leveranstider här.

Försäljning sker genom vår ebutik, via telefon och email. Butiken är kärnan i verksamheten och målet är att den ska vara levande och innehålla så mycket information som behövs för att du ska kunna göra bra köp.

Tveka inte att kontakta oss, använd vårt formulär eller infokabelbutiken.com för att få svar så snabbt som möjligt. Hör gärna av dig om du har produkttips, förslag eller kritik.

Bakgrund

Kablar gör skillnad. Kabelbutiken har växt fram ur behovet av en komplett och kunnig affärsplats med inriktning mot en till viss del bortglömd del av hemelektronikvärlden. Rätt produkt för sammankoppling av olika enheter kan göra stor skillnad i funktion och prestanda, oavsett det gäller bildvisning, ljudåtergivning eller datorer och tillbehör.

Företagsinformation

J3 Produktion AB
Johan Strand
Roknäsvägen 48
946 31 Roknäs

E-post: infokabelbutiken.com

Bankgironummer 5776-6743
Org Nr: 559347-6558

Företaget innehar F-skattsedel