Från och med 16 April kommer Kabelbutikens leveranser skickas veckovis, lägg på 5 vardagar på leveranstiden i kassan.
Dataskydd

Kabelbutiken.com värnar givetvis om våra kunders integritet och vi vill vara transparenta med vår hantering av dina personuppgifter. Nedan kan du läsa om vilken information vi samlar in, varför vi samlar in uppgifterna, vilka vi kan dela uppgifterna med, hur länge de lagras, vilka rättigheter du har i denna hantering samt vem som är ansvarig för dina uppgifter.

Personuppgifterna vi samlar in kan du direkt eller indirekt ge oss på olika sätt genom exempelvis köp av varor och tjänster eller kontakt med vår kundtjänst. Kabelbutiken.com använder sig av cookies, du kan läsa mer om vad cookies är och varför vi använder dem här.

Personuppgifter vi hanterar:

Person och kontaktinformation - e-postadress, telefonnummer, faktura- och leveransadress etc. Historisk information - Information om varor och tjänster du köpt tidigare. - Hur du hittade till vår websida. Enhetsinformation - IP-adress, webläsarinställningar, operativsystem etc. - Hur du interagerat med vår websida.

Varför samlar vi in information?

I huvudsak handlar det om att kunna leverera våra varor och tjänster till dig som kund. Vi kan även använda informationen för att förbättra våra tjänster, kommunicera med dig och för att hålla våra tjänster trygga för dig som kund. Vi kan komma att använda din e-post och/eller telefonnummer för direktmarknadsföring i samband med kampanjer och nyheter, vill du inte ta del av dessa är du varmt välkommen att kontakta oss för att införa en reklamspärr.

Vilka delar vi information med?

Vi kan komma att dela information med utvalda tredje parter så som speditörer, olika betaltjänster och andra leverantörer. Kabelbutiken.com säljer inte dina uppgifter till tredje part.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Dina uppgifter sparas endast så länge som är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt så länge det krävs enligt lag (för exempelvis bokföring).

Dina rättigheter

- Du har rätt att begära en kopia på de uppgifter vi sparar om dig och även rätten att flytta dina personuppgifter till ett annat system.

- Du har rätt att rätta felaktig information och komplettera ofullständig information vi sparat om dig.

- Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter när dessa inte längre är nödvändiga för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig, så länge denna radering inte strider mot andra lagar. I det senare fallet kan vi förhindra att uppgifterna används i andra syften än att uppfylla dessa legala skyldigheter.

- Du har rätt att dra tillbaka ditt samtycke.

Vem är ansvarig? J3 Produktion AB, som driver Kabelbutiken.com, är ansvarig för de personuppgifter du lämnar. Företagsinformation och kontakt: J3 Produktion AB Org. nummer: 559347-6558 Roknäsvägen 48 946 31 Roknäs info@kabelbutiken.com